Dobrodošao na stranicu karijera u Diplomat Techu

Možda osjećaš da je vrijeme za promjenu sredine i nove izazove u karijeri ili si došao samo malo “pronjuškati” što se nudi?

Kako god bilo, dobrodošao si. :)

Posvećeni smo projektima koji imaju globalne dosege te radimo na najvećoj platformi za igre na sreću u BiH. Radimo ozbiljan, zanimljiv i izazovan posao i uvijek smo u potrazi za ljudima koji su spremni nadograđivati se i odgovoriti na ove zahtjeve.

Iskreno vjerujemo da amaterski mali nogomet postoji najviše kao opravdanje za hladnu točenu poslije i pokušavamo svaki tjedan opravdati to svoje vjerovanje. Nećemo se hvaliti najboljim stolicama na svijetu, prilikama za edukacije, svježim voćem i bilijarskim stolovima, ali hoćemo tehnologijama s kojima radimo.

Želiš uživo “pronjuškati” kako to izgleda? Javi se na [email protected], bit će nam zadovoljstvo predstaviti naše vrijednosti i upoznati tvoje. See ya'!

Hvala ti što si ostao s nama do kraja. Ako nema otvorenih pozicija koje odgovaraju tvom iskustvu i preferencijama, a i dalje smatraš da možeš svojim radom doprinijeti našem rastu, obavezno nam se javi otvorenom prijavom. Uvijek smo otvoreni za ljude koji čine razliku. :)